To photo album της εκδρομής των διαιτητών της Θράκης στην Πόλη (και μαζί της νικήτριας του διαγωνισμού του ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, πολλά μέλη του οποίου εξακολουθούν να βρίσκονται στην Τουρκία και μαζί η νικήτρια του διαγωνισμού του ThrakiSportS Ηλιάννα Ψωμά, δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής φωτογραφίες από την τριήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαράι.

Όπως μπορείτε να δείτε, η παρέα περνάει αρκετά καλά. Βρέθηκε φυσικά στον αγώνα και μαθαίνουμε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια και για το αποψινό ματς της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ομπράντοβιτς με την Μπαρτσελόνα, που βρήκε νικήτρια την τουρκική ομάδα με 75-70 (την ίδια ώρα στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμποράλ με 95-74).

Επίσης, είχε την δυνατότητα να βρεθεί, να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικά να ξεναγηθεί σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης, είτε τα τουριστικά είτε τα γευστικά. Και γενικά, τα παιδιά περνάνε καλά, όπως φαίνεαι και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο facebook. Η επιστροφή τους από την Πόλη αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου.