Δηλώσεις και τα τελευταία νέα ενόψει της αποψινής πρεμιέρας της Νίκης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ναύαρχο Βότση στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης (Σάββατο 26/10, 18:00). Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με 12 παίκτριες το βράδυ της Παρασκευής και η ομάδα πάει χωρίς απουσίες στο παιχνίδι. Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τις Λυμπεροπούλου, Τζιογκίδου, Δεδούση, Λαμπροπούλου, Σιρδάρη, Βενέτη, Μούτσιου, Καραμπαλή, Βαρέλα, Λαμπρίδου, Χαρισιάδου, Κωνσταντινίδου.

 Για την ομάδα μίλησαν στο ThrakiSportS ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης, όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου Συμεών Χαρπαντίδης.

Ο προπονητής της Νίκης τόνισε: “Δε γνωρίζουμε πολλά για τους  αντιπάλους μας. Πραγματοποίησαν πολλά φιλικά παιχνίδια, λόγω του ότι είναι μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και ήταν πιο εύκολο γι’αυτούς να βρούνε ομάδες να αντιμετωπίσουν. Είναι δύσκολη η χρονιά, γιατί οι ομάδες του ομίλου μας είναι δυνατές, ειδικά αυτές από τη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους στην ομάδα με υγεία και πολλές επιτυχίες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε με τη δικιά του ώθηση τα κορίτσια να βελτιωθούν σαν παίκτριες και να αποδώσουν ακόμα καλύτερο βόλεϊ”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε με μια πρόταση, που περιλαμβάνει το στόχο της Νίκης για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης: “Η Νίκη είναι έτοιμη να βυθίσει την αρμάδα του Ναυάρχου”.  Ο αγώνας ξεκινά στις 18:00 και θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών στο ξεκίνημά τους στον φετινό μαραθώνιο της Α2 Κατηγορίας…