Πριμ στους παίκτες του Πανθρακικού ανακοίνωσε ο Τζελέπης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Χρηματικό πριμ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα δώσει η διοίκηση στους παίκτες του Πανθρακικού, όπως τους ανακοίνωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης.

Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λεωφόρο και να μείνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα αήττητη για έξι σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. 

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης, που ήταν σε ανοιχτή γραμμή με το μεγαλομέτοχο Τάσο Καραολάνη ο οποίος είχε μείνει πίσω στην Κομοτηνή, ανακοίνωσε ότι θα δώσει χρηματικό πριμ στους παίκτες.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Μετά το τέλος του αγώνα, ακόμα και στο ξενοδοχείο, ειδικά οι πιο παλιοί παίκτες συζητούσαν αν αυτή είναι η πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Αν και στην ζυγαριά έμπαινε πολύ και το διπλό του περασμένου Απριλίου επί της ΑΕΚ, στον αγώνα που διεκόπη και δεν τελείωσε ποτέ στο ΟΑΚΑ, καθώς ήταν σε κρίσιμο σημείο, έσωζε την κατηγορία στην ομάδα και οδηγούσε ένα ιστορικό σωματείο στον υποβιβασμό…