Κόντρα Ξάνθης – Πανθρακικού για τον MVP της 8ης αγωνιστικής! Ρομέου ή Σολάρι;;;

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ενα ξεχωριστό “Ελ Θράκικο” βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ο Ρομέου του Πανθρακικού και ο Σολάρι της Ξάνθης είναι υποψήφιοι για το βραβείο MVP της αγωνιστικής μαζί με τον Ούμπιδες του Ατρομήτου.

Οι δύο παίκτες έχουν επιλεγεί από την συντακτική ομάδα της Nova που καλύπτει τηλεοπτικά το πρωτάθλημα και κάθε εβδομάδα διοργανώνει τον σχετικό διαγωνισμό, στον οποίο ψηφίζουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι. Ήδη μάλιστα, οι Ρομέου και Σολάρι δείχνουν να προηγούνται του Ουμπιδες σε αυτές τις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας, με τον Σολάρι μέχρι τις 8.30 το πρωί να καταλαμβάνει το 41,1% των ψήφων και τον Ρομέου σε απόσταση αναπνοής να ακολουθεί με 40,18% ενώ ο Ουμπιδες έχει μείνει πολύ πίσω με 18,72%.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι στο banner του σχετικού διαγωνισμού δεν υπάρχει φωτογραφία του Ρομέου (!!!), ενώ επίσης αίσθηση προκάλεσε η επιλογή, καθώς ο Ρομέου, που αναμφισβήτητα ήταν από τους κορυφαίος του αγώνα με τον Πανθρακικό, δεν επελέγη για MVP της συγκεκριμένης αναμέτρησης (ψηφίστηκε ο τερματοφύλακας Νίνο Σέρεμετ), αλλά προτιμήθηκε για MVP όλης της αγωνιστικής! Πάντως η μέχρι στιγμής ψηφοφορία δείχνει ότι πάμε για μια κόντρα Ρομέου – Σολάρι που θα κριθεί στο… νήμα, για τον τίτλο του κορυφαίου της 8ης αγωνιστικής.