Η επόμενη μέρα στον Πανθρακικό: τα γενέθλια του Μάντζιου και το πτυχίο του Σκλιοπίδη

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αδιαμφισβήτητα η νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για τον Πανθρακικό, μια από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία του, με την οποία όμως το σημαντικό είναι ότι έφτασε τους 13 βαθμούς με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Super League και μάζεψε άλλους τρεις στο σακούλι της άκρως επιτυχημένης μέχρι στιγμής σεζόν. 

Η επόμενη μέρα, πέρα από την ικανοποίηση που φέρνει σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο, περιέχει και ευχάριστες ειδήσεις καθώς υπάρχουν γενέθλια και… πτυχία.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Άκης Μάντζιος έχει τα γενέθλια του (κλείνει τα 44) και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να του κάνουν το καλύτερο δώρο επικρατώντας εκτός έδρας του Παναθηναϊκού.  

Γενέθλια έχει και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Πανθρακικού Γιώργος Σέλβης που έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη εβδομάδα καθώς υπάρχει την Κυριακή η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Σκλιοπίδης και με χαρτί πλέον είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής, καθώς το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του. Από εκεί προέρχεται και η φωτογραφία…