Γ’ Εθνική: Όλα όσα έγιναν στο Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εξαιρετικός ήταν ο Πανσερραϊκός το απόγευμα της Κυριακής (20/10) διασύροντας 5-0 τον ΠΑΟ Κοσμίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και διατηρώντας την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα «Λιοντάρια» άρχισαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 37ο… δευτερόλεπτο άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Γιαννόπουλο, ο οποίος στο 24’ διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και αυτά της ομάδας του.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Αρχικά στο 60’ έκανε το 3-0, δέκα λεπτά αργότερα ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το 4-0 και τέλος στο 89’ ο Κωνσταντινίδης και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια κριτικής για τον αγώνα, στον οποίο η ομάδα της Κομοτηνής παραδόθηκε αμαχητι. Βέβαια, έπαιζε με ένα ιστορικό σωματείο που είναι φαβορί για την άνοδο. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθεί, γιατί παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν πόντο και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει επικίνδυνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Toπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης (30’ λ.τ Κασμερίδης), Γκάγκας, Κούτλας, Μπονέρης (62’ Σιδηρόπουλος), Τσιμίκας Σ., Κωνσταντινίδης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης (73’ Τσιμίκας Κ.).

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σ. Αϊβάζης): Πουλακίδας, Παναγιώτου, Βαλσαμής, Σούλης, Γεμενετζής, Κυπιρτόγλου (34’ Αθανασίου), Λαζίδης (64’ Ζαράκης), Μουστάκας, Σταύρου, Λυκούδης, Φωτιάδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ