Γ’ Εθνική: Όλα όσα έγιναν στο Αγροτικός Αστέρας – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 2-1 του Αγροτικού Αστέρα που γνώρισε έτσι την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι Εβρίτες άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον Μεμέτ, εκμεταλλευόμενοι την κατοχή της μπάλας και την κυριαρχία στον χώρο του κέντρου, την οποία είχαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όλα έδειχναν πως το 0-1 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά ήρθε ένα δραματικό πεντάλεπτο για να ανατρέψει τα πάντα.

Στο 87’, δηλαδή τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ο Λαζαρίδης του Αστέρα (αδερφός του Λαζαρίδη του Σουφλίου) έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν πλέον ότι το ματς  θα έληγε ισόπαλο, όμως ο Αραμπατζής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-2, σε μια φάση που προκάλεσε πάντως πολλά παράπονα στους γηπεδούχους για χέρι.

Ετσι ο Εβρος Σουφλίου δραπέτευσε με τους τρεις βαθμούς από μια πολύ δύσκολη έδρα και ρέφαρε τα εντός έδρας στραβοπατήματα των πρώτων αγωνιστικών, ατενίζοντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Χουνουζίδης, Κώτσιας, Βαφέας (46΄ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Αθανασιάδης (53΄ Λαζαρίδης), Σαμουηλίδης, Βελλίνης (46΄ Μπεκιάρης), Παπαδόπουλος, Κουκουλέκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ (75΄ Λαζαρίδης), Εφραιμίδης, Δανίδης (90΄ Μπάτζιος), Βιόπουλος, Αραμπατζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ