Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία των Πρωταθλημάτων Μεικτών Ομάδων Ενώσεων

Ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς ιδιαίτερη προβολή, ξεκίνησε την Τετάρτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με την συμμετοχή των Μεικτών Ομάδων των ΕΠΣ όλης της χώρας. Οι ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης μαζί με τις ΕΠΣ Καβάλας και Δράμας συγκροτούν την πρώτη Περιφέρεια.

Στην πρώτη αγωνιστική τόσο η ομάδα Νέων όσο και η ομάδα Παίδων του Έβρου είχαν ρεπό, ενώ διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους.

Για το πρωτάθλημα Νέων είχαμε εντός έδρας ήττες και για τις δύο ομάδες της Θράκης. Η Μεικτή Νέων ΕΠΣ Ξάνθης ήρθε ισόπαλη 3-3 με αυτήν της ΕΠΣ Καβάλας ενώ η Μεικτή Νέων ΕΠΣ Θράκης έχασε με 1-4 από την ΕΠΣ Δράμας. 

Για το πρωτάθλημα Παίδων, η Μεικτή της ΕΠΣ Θράκης ηττήθηκε επίσης με 1-4 από την ΕΠΣ Δράμας ενώ πολλά γκολ είχαμε και στην Ξάνθη, όπου η εκεί ΕΠΣ ηττήθηκε με 0-7 με την ΕΠΣ Καβάλας. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο η ΕΠΣ Ξάνθης όσο και η ΕΠΣ Θράκης αγωνίστηκαν χωρίς τους παίκτες από τα ΤΕΠ της Skoda και του Πανθρακικού, σε αντίθεση με αυτά της Καβάλας και της Δράμας