Την «άψογη» φιλοξενία που παρείχε στους φίλους του Εθνικού ζητά ο Άρης από τη Λαμία

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Συνάντηση για την εξέταση όλων των θεμάτων που αφορούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Λαμίας – Άρη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Πέμπτη (17/10) στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας.

Σε σχετική ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ομάδας, ουσιαστικά αναφέρεταιι ότι το ΤΑΠ Άρης ζητά από την Λαμία να έχουν η οπαδοί του αντίστοιχη φιλοξενία με αυτήν που επιφύλαξε ο Άρης στο Κλειστό της Μίκρας στους οπαδούς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το παιχνίδι της πρεμιέρας του περασμένου Σαββάτου:

«Για αυτό το λόγο σήμερα (16/10) ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΡΗΣ, Θωμάς Γιώτας επικοινώνησε με τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Νικολάου, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του “κιτρινόμαυρου” ΤΑΠ.

Ζήτησε και θα παραλάβει τις 20 προσκλήσεις που δικαιούται η ομάδα για την αναμέτρηση, ενώ διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους φίλους του ΑΡΗ που θα δώσουν το παρόν στο Χαλκιοπούλειο.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην άψογη φιλοξενία που έτυχαν οι φίλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον αγώνα της πρεμιέρας στη Μίκρα, καθώς δημιούργησαν μια μικρή κερκίδα, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από τους φίλους του ΑΡΗ που ήταν στο γήπεδο».