Ντοπέ παίκτης της Καλλονής, δεν παίζει με Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Επιδημία ντόπινγκ στη Σούπερ Λίγκα. Οπως ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα, ο Γιώργος Μανούσος της Καλλονής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΕΣΚΑΝ ειδοποίησε τον επιθετικό της Καλλονής ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη! Στη Μυτιλήνη υποστηρίζουν πως ο παίκτης έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν πρόκειται για περίπτωση ντόπινγκ, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μανούσος είχε δηλώσει το φάρμακο ή όχι!

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του SentraGoalαναφέρουν ότι ένας ακόμη παίκτης που είχε συμμετάσχει στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, έχει ανιχνευθεί θετικός στον σχετικό έλεγχο! Επισημαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ΔΕΝ προέρχεται από την ίδια ομάδα, δηλαδή δεν είναι της Καλλονής αλλά κάποιου άλλου από τους 17 συλλόγους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος του παίκτη έτσι ώστε να φανεί ότι ο Γιώργος Μανούσος είναι «καθαρός» και να μην τιμωρηθεί αυστηρά βάσει των διατάξεων για το ντόπινγκ.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή). Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here