Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του Εθνικού με την Σκρα! Μάθετε τις τιμές…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί να ανακοινώθηκε επισήμως την Τρίτη ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην Σκρα Μπελσάτοφ για το CEV Cup, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης δεν είχε συμβεί.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή αυτή αναμέτρηση βρίσκονται στο… τυπογραφείο. Ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς θα εκδοθούν. Μάθαμε ωστόσο ότι οι τιμές τους θα κινηθούν στα 20 ευρώ, ενώ το μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές, μαθητές, στρατιωτικούς κλπ θα κυμαίνεται στα 10 ευρώ.

Οι τιμές είναι μάλλον φυσιολογικές, αν αναλογιστούμε ότι οι κάρτες διαρκείας του Εθνικού στοιχίζαν 60 ευρώ χωρίς δικαίωμα για αυτά τα παιχνίδια και 100 ευρώ οι gold που περιλαμβάνουν και τους (τουλάχιστον) δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, γίνεται αντιληπτό οτι ουσιαστικά η διοίκηση του Εθνικού από το καλοκαίρι είχε κοστολογήσει στα 40 ευρώ την είσοδο στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, άρα στα 20 ευρώ τον κάθε αγώνα.

Ήδη βέβαια γίνονται συγκρίσεις με τις τιμές των εισιτηρίων που είχε βάλει η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα εισιτήρια των δύο ευρωπαϊκών της αγώνων με Σταντάρ Λιέγης και Λίνφιλντ. Τότε υπήρχε γενική είσοδος 15 ευρώ, τα μειωμένα στοίχοζαν 8 και μόνο τα VIP έφταναν στα 20 ευρώ. Ωστόσο θα πρέπει να θυμηθούμε ότι επρόκειτο για καλοκαιρινή περίοδο, ενώ επίσης η χωρητικότητα στα Πηγάδια είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν σε ένα Κλειστό. Και μην ξεχνάμε ότι από τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτών των ματς περιμένει πολλά ο Εθνικός για να καλύψει κάποια από τα έξοδά του.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα Τετάρτη (16/10) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και για τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στην Σκρα Μπελσάτοφ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που θα φιλοξενηθεί την άλλη Πέμπτη στην Hala Energia της πολωνικής πόλης. Λοιπόν, όπως μας ενημέρωσαν από την πολωνική ομάδα, τα εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα τιμώνται 25 ζλοτ γενική είσοδος, 30 ζλοτ τα ακριβά και 15 ζλοτ τα φθηνά. Αυτό σημαίνει, για όποιον ενδιαφέρεται να πάει, ότι τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα Σκρα – Εθνικός τιμώνται από 3,5 περίπου ευρώ τα φθηνά μέχρι 7 ευρώ τα εκριβά, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 6 ευρώ.