Θυμηθείτε πώς… σολάρει η αδερφή του Σολάρι

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Είναι ο σκόρερ που έλειπε από την Ξάνθη, κάνει πράγματα και θαύματα με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο,  την Κυριακή ανέτρεψε με δυο δικά του γκολ την κατάσταση, έχει κάνει τους ανθρώπους της Skoda να τρίβουν τα χέρια τους. Για τον Εστέμπαν Σολάρι ο λόγος, αλλά υπάρχει και ένα ψεγάδι, ένα παράπονο μικρό: ακόμα δεν μας έχει γνωρίσει την αδερφούλα του, που πολύ θα ήθελε φαντάζομαι ο ανδρικός πληθυσμός της Θράκης να την γνωρίσει από κοντα.

Η Λιζ Σολάρι είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο της πασαρέλας και του μόντελινγκ, όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά στον κόσμο ολόκληρο. Σας τα είχα γράψει βέβαια μέσα στο κατακαλόκαιρο, ανεβάζοντας την θερμοκρασία, αλλά επειδή πολλοί μπορεί να βρισκόσασταν σε διακοπές, η επανάληψη δεν βλάπτει. Η Λιζ έχει ύψος 1.76.  Τα μαλλιά της είναι ξανθά. Τα μάτια της είναι γαλανά. Οι διαστάσεις της, κάτι που φαντάζομαι σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, είναι… 84-60-91. Μένει στην Αργεντινή, αλλα όλοι ελπίζαμε ότι θα πετάγετραι συχνά – πυκνά και στην Ξάνθη, όπως έκανε και στην Κύπρο. 

Σας την είχα πρωτοπαρουσιάσει όταν έκανε το μπαμ ο Χρήστος Πανόπουλος και ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σολάρι στην Ξάνθη, ώστε να γνωρίζετε τι όμορφη αδερφούλα που διαθέτει ο Αργεντίνος. Όσοι θέλετε να θυμηθείτε εκείνο το πλούσιο φωτορεπορτάζ, με την ελπίδα ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα την δούμε και στην Θράκη μας, δεν έχετε παρά να θυμηθείτε την παλιότερη ανάρτησή μου εδώ, στο ThrakiSportS, κάνοντας κλικ ΕΔΩ…