Ντοκουμέντο: το χέρι που ισοφάρισε τον Πανθρακικό και οι σφοδρές αντιδράσεις στο facebook

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η φωτογραφία ανέβηκε στο γκρουπ του επίσημου Πανθρακικού στο facobook, κατά την προσφιλή συνήθεια που έχει καθιερωθεί την τελευταία εβδομάδα. Είναι το γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ, με το χέρι του Μακρή να φαίνεται καθαρά στο τηλεοπτικό ριπλέι ότι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο θέμα αναφέρθηκε στην συνέντετξη Τύπου ο Ακης Μάντζιος. «Δεν θέλω να μιλήσω, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που και να θες δεν μπορείς να σιωπήσεις. Και στον Πλατανιά η αποβολή ήταν άδικη, αλλά γεγονός σαν το σημερινό δεν το έχω ξαναδεί, δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν είναι ένα σπρώξιμο, δεν είναι μια αμφισβητούμενη φάση, είναι κάτι πεντακάθαρο. Κάνει μπαμ το χέρι. Υπάρχει θυμός στην ομάδα, γιατί τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είναι φυσικό να αισθάνονται αδικημένοι» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πανθρακικού.

Και πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, που καιγόταν για βαθμούς. Είχαμε πάθος, είχαμε διάρκεια, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά ισοφαριστήκαμε σε μια φάση που όλοι είδατε τι έγινε. Είχαμε εκνευρισμό στη συνέχεια, αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες και προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε το προβάδισμα».

Πάντως, η κίνηση του να ανέβει η φωτογραφία στο facebook προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. “Όχι μόνο στο facebook, θέλει και επίσημη διαμαρτυρία” γράφει ένας επώνυμος οπαδός του Πανθρακικού, ενώ άλλος τονίζει: “Η σφαγή δεν έχει τελειωμό!!! Πρέπει να πάρει επιτέλους πρωτοβουλία η ΠΑΕ και να διαμαρτυρηθεί!! Φτάνει πια!!”. Άλλη γνωστή και επώνυμη φίλαθλος του Πανθρακικού προσθέτει: “Μας κουράσατε.Αν το Panthrakikos fc εκφράζει τις απόψεις της ΠΑΕ,καλό θα ήταν να το κάνει επίσημα,επώνυμα και υπεύθυνα με στοιχεία προς τους αρμοδίους,και όχι με υποννοουμενάκια και φωτογραφιούλες στους φιλάθλους,που καμία δυνατότητα και αρμοδιότητα δεν έχουν να διεκδικήσουν το δίκιο τους.”

Πάντως, υπάρχει και ο αντίλογος. Στην προτροπή να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας η ΠΑΕ για την διαιτησία, υπάρχει ένας οπαδός που σχολίασε: “Τι διαμαρτυρία; skoda είμαστε; Πάμε για το επόμενο…”