Δεν παραιτείται ο Δερμιτζάκης, δήλωση-έκπληξη για το γκολ του ΟΦΗ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Κομοτηνή, μένοντας στο 1-1 με τον Πανθρακικό και με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δηλώνει ότι η ομάδα του ήθελε τους τρεις βαθμούς, αλλά να μην δείχνει διάθεση να δηλώση παράιτηση, όπως είχε φημολογηθεί σε περίπτωση που δεν έφευγε με το διπλό ο ΟΦΗ.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια. «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανθρακικός προερχόταν από θετικά αποτελέσματα. Στόχος ήταν η νίκη. Δώσαμε ένα δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου σε σχέση με το γκολ του ΟΦΗ και το αν ήταν χέρι, την οποία έσπευσε να κάνει χωρίς καν να ερωτηθεί, θέλοντας να προλάβει τυχόν ερώτηση: “Δεν ξέρω. Από τη θέση που ήμουν, δεν μπορώ να έχω γνώμη. Όμως αν το γκολ είναι αντικανονικό, δηλώνω ότι πρώτος θα σπεύσω να πάρω θέση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και όλοι μπορεί να κάνουν λάθη. όχι μόνο οι διαιτητές ή οι προπονητές αλλά και οι παίκτες”.

Πάντως, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ για τον καβαλιώτη τεχνικό στην Κρήτη και πολλοί προεξοφλούν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, όπως έλεγαν οι απεσταλμένοι κρητικών μέσων ενημέρωσης. Ίσως για αυτό, λίγο μετά σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανθρακικού, ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για πολύ καλή φιλοξενία από την παλιά του ομάδα και πρόσθεσε: “Ελπίζω, να είμαστε καλά, να μπορέσω να την ανταποδώσω στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου”. Μια δήλωση που μπορεί να δείχνει την αβεβαιότητά του για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και την προσωπική διάθεσή του να παραμείνει σε αυτόν, κόντρα στα όσα ακούγονταν στην Κρήτη περι παραίτησης…