3-0 η Ρόμα την Ίντερ με τον Τόρο βασικό! Η πρώτη δήλωση του Ξανθιώτη και το σχόλιο για την Εθνική Ομάδα…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η Ρόμα στο πρώτο «κρας τεστ» της σεζόν πήρε άριστα, καθώς «συνόδευσε» με θρίαμβό της το παιχνίδι με την Ιντερ στο Μιλάνο, νικώντας με 3-0, που την άφησε… απόλυτη (7X7) στην κορυφή. Βασικός για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Βασίλης Τοροσίδης, δυο γκολ ο Τότι, πρώτη ήττα για τους «νερατζούρι» και τρένο η ομάδα του Ξανθιώτη για το σκουντέρο!

Η Ρόμα σκόραρε και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος και έτσι έφτασε στη μεγάλη επιτυχία. Ο Τότι άνοιξε το σκορ στο 18’ με εξαιρετικό δεξί σουτ, ενώ σκόραρε και στο 40’ με πέναλτι, το οποίο το είχε κερδίσει ο Ζερβινιό. Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι στο 44′ με φοβερό σουτ στην κίνηση, σημείωσε το 3-0! Στο 79’ ο Μπαλτζαρέτι είδε την δεύτερη κίτρινη (πρώτη στο 50’) και αποβλήθηκε για τη Ρόμα, αλλά η φιλοξενούμενη κράτησε ανέπαφη την εστία της και με δέκα παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόρο, που είχε πετύχει ενα εκπληκτικό γκολ απέναντι στην Ιντερ την περσινή σεζόν, όχι μόνο ξεκίνησε ως βασικός για δευτερο σερί παιχνίδι αλλά δεν αντικαταστάθηκε καθόλου, αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης και είχε εξαιρετική απόδοση συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στην αμυντική λειοτυργία της ομάδας όσο και στην ανάπτυξή της. Αμέσως μετά τον αγώνα, εγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Μεγάλη νίκη μεγάλη ομάδα,συνεχίζουμε ετσι,τέτοιες νίκες δίνουν χαρακτηρα στην ομάδα.Αυριο επιστροφη στην Ελλάδα και απο Δευτέρα συγκέντρωση για τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδος.Σας ευχαριστω όλους για της ευχές σας.Daje Roma…!!!”

Αναλυτικά για την 7η αγωνιστική στο καμπιονάτο έχουμε:

Σάββατο
Κιέβο – Αταλάντα 0-1 (16′ Μάξι Μοράλες)
Ίντερ – Ρόμα 0-3 (18′, 40′ πέν. Τότι, 44′ Φλορέντσι)

Κυριακή
Πάρμα – Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια – Βερόνα (16:00)
Κατάνια – Τζένοα
Νάπολι – Λιβόρνο
Σαμπντόρια – Τορίνο
Ουντινέζε – Κάλιαρι
Γιουβέντους – Μίλαν (21:45)
Λάτσιο – Φιορεντίνα