Τουρνουά βόλεϊ στο Σουφλί με συμμετοχές από Ορεστιάδα, Λήμνο και Ηρακλή

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σημαντικό τουρνουά βόλεϊ θα διεξαχθεί από 10 έως 13 Οκτωβρίου 2013 στο Σουφλί, με την συμμετοχή εκτός της γηπεδούχου ομάδας του Έβρου της Ορεστιάδας, του περσινού πρωταθλήτή Ηρακλής Θεσσαλονίκης και της Λήμνου που ανέβηκε φέτος στην Α2 Κατηγορία υλοποιώντας το όραμα του μεγάλου Νίκου Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο ακριτικό Σουφλί, ο τοπικός αθλητικός σύλλογος «Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ», διοργανώνει τουρνουά βόλλευ με την συμμετοχή των ομάδων :
•    Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
•    Α.Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
•    Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
•    ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από 10 έως 13 Οκτωβρίου 2013. Το πλήρες πρόγραμμα αγώνων θα γνωστοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Η συμμετοχή των τριών φιλοξενούμενων ομάδων εγγυάται υψηλό αγωνιστικό θέαμα μιας και αυτές αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν  στο επικείμενο πρωτάθλημα της Α2. Για τον τοπικό σύλλογο μας αποτελεί πραγματική τιμή η παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή και ελπίζουμε οι φίλαθλοι, όλου του νομού, να απολαύσουν από κοντά το υψηλό αγωνιστικό θέαμα.
Πολύτιμη για την πραγματοποίηση των αγώνων η βοήθεια του Δήμου Σουφλίου όπως και όλων των τοπικών παραγόντων του Σουφλίου.

Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου «Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ»