Οι ώρες των φιλικών του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ και η ευρωπαϊκή φωτογράφιση

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας την επόμενη εβδομάδα για το League Cup δίνει αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής για την Θεσσαλονίκη και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον ΠΑΟΚ στις 4.00 το απόγευμα στο κλειστό της Πυλαίας στο Παλατάκι. Η ώρα ασφαλώς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη στο PAOK Sports Arena, δεδομένου ότι ακολουθούσαν αγώνες μπάσκετ.

Το Σάββατο η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί ακόμα πιο νωρίς στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στις 3.00 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΟΚ και Εθνικός θα κοντραριστούν την άλλη εβδομάδα και στο Αιγίνιο, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με την νέα ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα που επιμελήθηκε η ιταλική εταιρία ένδυσης Errea, καθώς ζήτησε σχετική φωτογραφία η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο  CEV Cup. 

Η φωτογράφιση έγινε απλά για τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ θα επαναληφθεί με τους χορηγούς της ομάδας  το προπονητικό και το διοικητικό σταφ λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Προφανώς θα πρέπει να αναμένουμε ανάλογη φωτογράφιση να γίνει, αν δεν έχει ήδη γίνει, και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που επίσης θα εκπροσωπήσει το ελληνικό βόλεϊ στο CEV Cup.