Γκρίνια στον ΠΑΣ και σύννεφα για τον Παντελίδη πριν το ματς με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Γκρίνια και πολλά παράπονα έφερε στον ΠΑΣ Γιάννινα η ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε εντός έδρας η ηπειρωτική ομάδα στον Αιγινιακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο, λίγες μέρες πριν ο ΠΑΣ φιλοξενήσει την Ξάνθη. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και νυν του ΠΑΣ για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό: «Όσον αφορά την εμφάνιση, κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. O κόσμος καλά κάνει και γκρινιάζει. Δεν ήταν αντάξια της ομάδας μας η εμφάνιση αυτή. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής που επιλέγει την ενδεκάδα. Θέλαμε να δούμε κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και η εμφάνιση προσωπικά για εμένα θεωρείται πολύ κακή. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και όσον αφορά τις επιλογές μου εύχομαι να δικαιωθώ την Κυριακή».

Υπενθυμίζεται ότι η Κυριακή, ώρα 18:15, είναι προγραμματισμένο στους Ζωσιμάδες το παιχνίδι με την Ξάνθη για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.