Απίστευτο! Βάφτισαν τον Μάουρερ… Καραγεωργίου!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε όλοι, αλλά να έχεις ξεμείνει στον Καραγεωργίου ως προπονητή της Ξάνθης ενώ αυτός έχει αλλάξει και κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας πάει πολύ. Έγινε όμως. Και μάλιστα όχι μία και δύο αλλά πολλές φορές. Και όχι από κανέναν άσχετο, αλλά από αυτούς που φρόντιζαν για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από τον Ote TV.

Να σας πω την αλήθεια τον αγώνα δεν τον είδα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί μάλλον θα συγχιζόμουν, όπως χθες με τον Πανθρακικό. Μου το επισήμανε όμως φίλος, που τον παρακολουθούσε από την μετάδοση του Ote TV. “Κράξ’ τους, αν είναι δυνατόν”, μου είπε επί λέξη. Ομολογώ ότι το έβαλα στην άκρη του μυαλού μου αλλά το… λησμόνησα.

Είδα όμως που ανεβάσαμε πριν λίγο στο site τα στιγμιότυπα, είπα να κάτσω να τα δω για να είμαι ενημερωμένη αναφορικά με τα τι και τα πώς της ήττας της Ξάνθης από τον Ηρακλή σαν καλή ρεπόρτερ που θέλω να είμαι και… τσουουουουπ, είδα και την μεγαλοπρεπέστατη γκάφα στις κάρτες της μετάδοσης αναφορικά με τον νέο προπονητή της Ξάνθης.

Ε, με καταλαβαίνετε μετά. Δεύτερη φορά να το ξεχάσω δεν γίνεται. Ήταν να μην το δω! Πήρε φωτιά το πληκτρολόγιο! Γιατί χρυσά μου, τον αγώνα του Ηρακλή με την Ξάνθη με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο τον δείξατε χωρίς περιγραφή, καθώς είχε λέει μια στάση εργασίας στους δημοσιογράφους των αθηναϊκών καναλιών ως τις πέντε το απόγευμα – και επειδή ο Ote TV ως αθηναϊκός σταθμός λογίζεται, το ματς έπαιζε μόνο με τον φυσικό ήχο μέχρι και λίγο πριν λήξει.

Τι είχατε λοιπόν να κάνετε εσείς  που φροντίζατε για την μετάδοση; Πολύ απλά, να γράψετε καλά τις κάρτες παικτών και προπονητών, γιατί θα ήταν οι μόνες που θα εμφανιζόντουσαν στην διάρκειά της – δεδομένου ότι δεν θα υπήρχε περιγραφή. Ε, σε αυτές κάνατε λάθος. Μεγάλο λάθος. Και το χειρότερο είναι ότι μια γκάφα προφορική μπορεί να ξεχαστεί και να ξεπεραστεί, όμως τα γραπτά μένουν!

Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν έμαθαν ότι ο Νίκος Καραγεωργίου είναι παρελθόν από την Ξάνθη. Το χειρότερο όμως είναι ότι επέμεναν σχεδόν σε όλο το ματς ότι κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Το είδαμε στην αρχική κάρτα με τις ενδεκάδες και τους αναπληρωματικούς του αγώνα. Και από ό,τι μου λένε, έπαιξε και πλάνο του Μάουρερ λίγο μετά, όπου για καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα από κάτω βαφτίζανε τον Γερμανό… Καραγεωργίου. Ούτε καν Κεχαγιά!!!