Το στριπτίζ του (τραυματία) Εμπό και το κιτρινορόζ βρακάκι..

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Εξαιρετικά μεγάλη η επισκεψιμότητα που είχε το φωτορεπορτάζ του Thraki Photo Agency από το ΔΑΚ Κομοτηνής και τον αγώνα Πανθρακικού – Βέροιας, οπότε μου κινήθηκε η περιέργεια να τις μελετήσω και να αναζητήσω την αιτία. Δεν χρειάστηκε όμως πολύ.

Η συγκεκριμένη εικόνα έχει μακράν τα περισσότερα κλικ. Λογικό! Δεν συμβαίνει συχνά ένα από τα αστέρια του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα να βγάζει την μπλούζα του και να φαίνεται το καλογυμνασμένο σώμα του, έστω και… δεμένο ακόμα με γάζες, αφού δεν έχει περάσει καν ένας μήνας από τον τραυματισμό του στο “Ελ Θράκικο”, όταν του… στραπατσαρίστηκαν τα πλευρά. Στο νοσοκομείο είχε καταλήξει ο άνθρωπος και έναν ολόκληρο μήνα εκτός αγώνων.

Ο λόγος για τον Εμπό, που επέστρεψε όμως δριμύτερος και είναι λογικό όλοι να αισθάνονται χαρούμενοι για αυτό, αφού πάνω από όλα είναι η υγεία. Μόνο που όταν έκανε την κίνηση μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια να βγάλει την φανέλα και να την δώσει σε έναν οπαδό, δεδομένων και των πανηγυρισμών για τη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής, δεν φτάνει που βγήκε η φανέλα, αλλά κατέβηκε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε και το… σορτσάκι του. Αποτέλεσμα; Φάνηκε το…βρακάκι του! 

No problem, θα πείτε. Και έχετε δίκιο. Αλλά βρε Πάπε; Είναι δυνατόν; Τι κιτρινοροζομόβ μποξεράκι είναι αυτό που αιχμαλώτισε ο φακός;