Νίκη του Εθνικού στο πρώτο φιλικό της νέας εποχής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με εύκολη νίκη σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε φιλικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο τουρνουά των Φερών, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Βουτσά – Κονδύλη, που θα βασιστεί σε ντόπιο υλικό, κέρδισε με 74-45 το Σάββατο την Φιλία Ορεστιάδας. Βέβαια, η δυναμικότητα του αντιπάλου του Εθνικού ήταν μικρή, δεδομένου ότι αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενώ πλέον ο Εθνικός στην Γ’ Εθνική.

Εντούτοις, όπως εξήγησε στο ThrakiSportS ο προπονητής Στέφανος Βουτσάς, οι παίκτες του έδειξαν να έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της νέας εποχής, μέρα με την μέρα αποκτούν μεγαλύτερη ομοιογένεια και κατά συνέπεια εκτιμά ότι θα είναι στον μέγιστο συνατό βαθμό έτοιμη για την πρεμιέρα με τον ΓΑΣ Κομοτηνή στις 12 Οκτωβρίου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει αναλυτικότερο ρεπορτάζ από τα όσα συνέβησαν στο τουρνουά των φερών, όπου εκτός του Εθνικού και της Φιλίας συμμετείχαν ακόμα η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και φυσικά η οικοδέσποινα Θύελλα Φερών…