Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος δεν θα παίξει με Βέροια αλλά μιλάει στη Nova για τον αγώνα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος είναι σίγουρο ότι δεν προλαβαίνει το ματς του Πανθρακικού με τη Βέροια αλλά η ομάδα της Κομοτηνής είναι μία οικογένεια και έτσι ο θεσσαλός αμυντικός, που είναι άλλωστε και αρχηγός της ομάδας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. 

Ο Σαρακατσάνος τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μοναδικός στόχος της είναι να πάρει το τρίποντο της νίκης κόντρα στην «Βασίλισσα του Βορρά». Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: 

Για το ποια είναι η κατάσταση του Πανθρακικού για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια: «Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε καλή ψυχολογία και όλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν». ‘

Για το αν τους βοήθησε το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη: «Καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση βοηθάει ψυχολογικά και μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να κυνηγήσουμε τη νίκη στο ματς που έρχεται». 

Για τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Η έλλειψη συγκέντρωσης έφταιγε. Είμαστε καινούρια ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά το κυριότερο είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και παιχνίδι με παιχνίδι αυτό θα το αποβάλουμε. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και έχουμε την ατυχία να έχουμε πολλούς τραυματίες ειδικά στην άμυνα. Έτσι χάνεται η ομοιογένεια και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Το ενθαρρυντικό είναι ότι σκοράρουμε και είναι αυτό το ζητούμενο προκειμένου να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι θέμα συγκέντρωσης και ομαδικής δουλειάς». 

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τη Βέροια: «Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και έχουν έναν επιθετικό που σκοράρει. Κοιτάμε το σύνολό της και τις αδυναμίες για να την κερδίσουμε. Δεν παίζουμε εμείς με τη στατιστική και σκοπός μας είναι οι τρεις βαθμοί».