Κάσες: «Θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, συνδυάζοντάς τον με καλό ποδόσφαιρο»

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  O Xoσέ Μαρία Κάσες Ερνάντεθ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του. Μιλώντας στην εφημερίδα “Sportday” ο Κάσες δήλωσε ότι πρωταρχικός στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή στην κατηγορία όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, συνδυάζοντάς την όμως με καλό ποδόσφαιρο.

Εμφανίστηκε ακόμα απόλυτα ευχαριστημένος από όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στον Πανθρακικό για τον οποίο πήρε πληροφορίες από τον πρώην παίκτη της ομάδας Μανουέλ Ρόκα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για τη νέα εμπειρία στην καριέρα του και την παρουσία του στον Πανθρακικό: “Για μένα είναι μία νέα εμπειρία, καθώς είναι η πρώτη φορά που έφυγα από την Ισπανία. Οταν δέχθηκα την πρόταση από την Ελλάδα, προσπάθησα να μάθω πληροφορίες, μίλησα και με τον Μανουέλ (Ρόκα), ο οποίος μου είπε τα καλύτερα για την Κομοτηνή, τον Πανθρακικό και αυτό αποτέλεσε κίνητρο στο να απαντήσω θετικά στην πρόταση της ομάδας. Το σωματείο είναι οργανωμένο, έχει όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει και νομίζω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, συνδυάζοντάς τον με καλό ποδόσφαιρο”.

Για το αν το γεγονός πως έχουν αποχωρήσει πολλοί “πρωτοκλασάτοι” ποδοσφαιριστές τού δημιουργεί πρόσθετο άγχος: Δεν γνωρίζω πολλά για την προηγούμενη σεζόν. Δεδομένο είναι πως είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα θα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα παίζουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ηρθαμε πολλά νέα πρόσωπα, ωστόσο υπάρχει ποιότητα, υπάρχει καλό κλίμα και με τη βοήθεια του προπονητή της ομάδας κ. Μάντζιου, αλλά και όλου του τεχνικού επιτελείου, θα καταφέρουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Για τον στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν: Οπως προανέφερα, στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε πολλές νίκες και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Φυσικά από εκεί κ­ι έπειτα, όσο ψηλότερα φτάσουμε, τόσο καλύτερα για όλους.

Για τη θέση του μέσα στο γήπεδο:Αυτή που θέλει ο προπονητής! Εχω μάθει να λειτουργώ για το καλό της ομάδας και να μπορώ να βοηθάω όπου μου ζητηθεί. Ετσι λοιπόν και εγώ θέλω να βοηθάω με τον τρόπο που μπορώ σε όποια θέση ζητήσει ο προπονητής μας, ο κ. Μάντζιος. Ειλικρινά δεν υπάρχει προτίμηση σε θέση, αρκεί να μπορώ να βοηθήσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here