Επώνυμοι φιλόδοξοι προπονητές παρακολούθησαν την Σχολή της Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, μετά από ένα δεκαήμερο, η σχολή προπονητών της ΕΠΟ για το δίπλωμα UEFA C που αφορά σε τμήματα υποδομής. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε χώρους του ξενοδοχείου Chris&Eve ενώ τα παρακολούθησαν  περισσότεροι από 45 υποψήφιοι τεχνικοί.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και παλιά μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τάσος Πάντος, ο πρώην παίκτης της Skoda Δημήτρης Γελαδάρης, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος που πέρασε και από τον Πανθρακικό και ο Νίκος Τζιμπλίδης, που έχει περάσει επίσης από την Skoda.

Την εποπτεία των Σχολών της ΕΠΟ έχει ο Τέλης Μπατάκης, ενώ το παρών έδωσαν εκτός των άλλων, και οι υπεύθυνοι των Συνδέσμvn Προπονητών Εβρου και Ξάνθης. Στην διάρκεια του δεκαημέρου, οι μελλοντικοί υποψήφιοι διπλωματούχοι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την ύλη που αφορά στην προπόνηση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών αλλά και στην οργάνωση της ακαδημίας.

Μάλιστα, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ οι πτυχιούχοι της σχολής θα έχουν την δυνατότητα μετά από λίγο διάστημα να εξεταστούν εκ νέου για το δίπλωμα UEFA B.