Μπεν Χαΐμ: Απέκλεισε την Ξάνθη και σχολιάζει τον ΠΑΟΚ στο Europa League!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τον ποδοσφαιριστή της Σταντάρ Λιέγης Ταλ Μπεν Χαίμ τον γνωρίσαμε από τους αγώνες της βελγικής ομάδας με την Ξάνθη για την δεύτερη προκριματική φάση του Europa League. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της Σταντάρ για πρόκριση στην επόμενη φάση και τελικά στους ομίλους.

Ο παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στα “Σπορ του Βορρά” σε σχέση όμως όχι με την Σταντάρ ή την Ξάνθη αλλά τον… ΠΑΟΚ και την κλήρωση που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στους ομίλους του Europa League, μετά τον αποκλεισμό του από αυτούς του Championw League. Η συνέντευξη αποκτά άλλη αξία, ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League το βράδυ.

Ο Μπεν Χαίμ δήλωσε, αρχικά: “Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Είναι μεγάλο κλαμπ στο Ισραήλ και έχει πολύ καλούς παίκτες.

Προσωπικά ξεχωρίζω τον Αμπουχατζίρα. Διαθέτει ισχυρή έδρα με φανατικούς οπαδούς. Θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, όπως θα είναι δύσκολα για την Μακάμπι στην Τούμπα.

Γνωρίζω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατικοί. Πέρυσι όταν συζητούσαμε για να έρθω στον ΠΑΟΚ είχα δει αρκετά βίντεο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε παιχνίδια”.

Για το ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτόν τον όμιλο: “Πιστεύω ότι υπάρχει μία ισορροπία. Μην υποτιμήσετε την Μακάμπι για την διεκδίκηση της πρωτιάς. Σε αυτόν τον όμιλο με την Αλκμααρ και την Σαχτιόρ, υπάρχουν λεπτές ισορροπίες.

Δεν γνωρίζω την σημερινή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, έχω ακούσει πως έχει ιδιοκτήτη και έχει ενισχυθεί. Πιστεύω ότι με την αξιοποίηση της έδρας του, μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Αλλά θα έχει πολύ δύσκολο έργο”.

Για το λόγο που δεν πήγε τελικά στον ΠΑΟΚ: “Είμαι στη Σταντάρ Λιέγης και αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο”.