Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Ο.Φ.Θ.Α.

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Θ.Α.) για την κολυμβητική σεζόν 2013-2014. Αναλυτικά στοιχεία για τις εγγραφές και τα τμήματα που θα λειτουργήσουν την περιόδο 2013-2014, όπως ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο:

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση του κολυμβητικού τμήματος του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος είναι ένα πραγματικό κόσμημα στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρας, μιας και συγκαταλέγεται στους 10 καλύτερους σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί με διαφορά τον καλύτερο και πιο ποιοτικό στην πόλη μας!

10 χρόνια τώρα γαλουχούμε τα μικρά παιδάκια σας στο καλύτερο άθλημα για την υγεία και το χαρακτήρα και αναθρέφουμε άρτιους αθλητές και ανθρώπους. Οι μεγαλύτεροι αθλητές μας μπορούν κάλλιστα να σας το πιστοποιήσουν!

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ώρες 16.30 – 21.00 στο νέο αλλά και το παλιό κολυμβητήριο στα γραφεία της ομάδας, καθώς και τα πρωινά στα τηλέφωνα 25510 23461, 6944589677 και 6945381427.

Λειτουργούν τμήματα εκμάθησης (ηλικίες 4 ετών και άνω), Ακαδημίες (ηλικίες 6 – 9 ετών), προαγωνιστικά & αγωνιστικά τμήματα (10 ετών και άνω).

Νέα τμήματα από τη φετινή χρονιά τα τμήματα βρεφικής κολύμβησης, τεχνική αγωνιστική κολύμβηση, και τα τμήματα ενηλίκων κολύμβησης και aqua health!!!

Και τι χρειάζομαι μαζί μου;
Βεβαίωση από ένα παιδίατρο, μαγιό, πετσέτα ή μπουρνούζι, παντόφλες πλαστικές και σκουφάκι που θα το πάρω δώρο από την ομάδα μου!

Για την κολυμβητική σεζόν 2012 – 2013
1η κολυμβητική δύναμη στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης
1η Επαρχιακή δύναμη στην Ελλάδα στην Αγωνιστική ομάδα (ηλικίες 13 και άνω)
2η ομάδα στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης στις Προαγωνιστικές κατηγορίες (ηλικίες 9-12 ετών)
Το μεγαλύτερο φυτώριο μικρών κολυμβητών ηλικίας 4 με 8 ετών στην Αλεξανδρούπολη

Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας επιλέγουμε πάντα το καλύτερο…επιλέγουμε πάντα ποιότητα!

Καθρέφτης κάθε ομάδας είναι οι επιτυχίες των αθλητών της…
Δείτε… συγκρίνετε… επιλέξτε… κολυμπήστε μαζί μας!
Καλή κολυμβητική χρονιά!