Live από την Αθήνα: Η κλήρωση της Volley League

Μεταδίδουν από το Δημαρχείο Κηφισιάς οι Δημήτρης Αρβανιτίδης και Γιάννης Γιαγκίνης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την κλήρωση του πρωταθλήματος βόλεϊ της Volley League, με την συμμετοχή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα ξεκινήσει τον μαραθώνιο με στόχο να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Οι Δημήτρης Αρβανιτίδης και Γιάννης Γιαγκίνης βρίσκονται στο Δημαρχείο Κηφισιάς και μεταδίδουν..

Καλησπέρα. Λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η κλήρωση, που θα αναδείξει την σειρά των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου, σε ένα μήνα δηλαδή

Ωρα 19:22  Μισοάδεια ακόμα η αίθουσα, αλλά έξω βρίσκεται αρκετός κόσμος. Είδαμε ήδη τον προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη και τον αλεξανδρουπολίτη πρώην βετεράνο διεθνή Μάριο Γιούρδα

Ωρα 19:26  Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός και γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ Γιάννης Τζίμας έχει πάρει θέση στις πρώτες σειρές, μετά από ένα επτάωρο διοικητικό συμβούλιο.

Ωρα 19:28  Όπως μας είπε ο κ. Τζίμας, έχει μεν  αγωνία για την κλήρωση, αλλά θα υπάρχει κλειοδάριθμος ώστε στις πρώτες αγωνιστικές να μην παίξουν μεταξύ τους οι πρώτοι τέσσερις.

Ωρα 19:31  Ξεκινά σε λίγο η εκδήλωση, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova. Ο παντελής Λώλης, δημοσιοργάφος θα την παρουσιάσει, ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα την πραγματοποιήσει και ο Βαγγέλης Περρής, αν και δεν τον έχουμε δει

Ωρα 19:34  Ξεκίνησε η εκδήλωση, που αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός εκπροσωπείται από τέσσερα άτομα. Είναι εδώ πέρα από Τζίμα και Μουστακίδη ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Νίκος Νεγιάννης και η υπεύθυνη γραφείου Τύπου Μαρία Σταθάκη, όπως μας ειπώθηκε

Ωρα 19:37  Με αναφορά στον αείμνηστο ορεστιαδίτη Νίκο Σαμαρά η ομιλία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Πιο πριν μίλησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος.

Ωρα 19:42  Συνεχίζονται οι ομιλίες. Ο δήμαρψχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης που φιλοξενεί την εκδήλωση και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Αχιλλέας μαυρομάτης τώρα στο βήμα

Ωρα 19:50  Ο Σάκης Μουστακίδης ως ένας από τους κορυφαίους έλληνες πασαδόρους όλων των εποχών καλείται να παραδώσει το βραβείο του καλύτερου πασαδόρου της περσινής χρονιάς στον Σίμο Ντάμοβιτς. Δεν βρίσκεται ο ίδιος, λόγω των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ πλέον, και ο κ. Αυλίδης της Νίκης Αιγινίου ανέβηκε να το παραλάβει.

Ωρα 19:58  Συνεχίζονται οι βραβεύσεις με τον καλύτερο ακραίο, τον καβαλιώτη Κώστας Χριστοφιδέλη. “Το Μόντε Κάρλο” της Ελλάδας, όπως είπε ο Γιώργος Στεφάνου. Μπροστά μας ο Χριστοφιδέλης, μαζί με τον Στεφάνου, τον Σμαραγδή, τον Μάριο Γκιούρδα,  και τα υπόλοιπα φιλαράκια του, πρωταθλητής και πέρσι με τον Ολυμπιακό. Κάθονται ακριβώς πίσω από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός, αν έχετε δει εικόνα.

Ωρα 20:05  Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας κλήθηκε να βραβεύσει τον Γιώργο Στεφάνου ως καλύτερο λίμπερο. “Του χρόνου στον Εθνικό”, του είπε χαριτολογώντας. Εγινε πρόσφατα και χαζομπαμπάς…

Ωρα 20:08  Λοιπόν, τελειώσαμε με την καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος πέρυσι. Σύνοχη: MVP και καλύτερος Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός). Πασαδόρος: Σίμο Ντάμποβιτς (Νίκη Αιγινίου). Ακραίος: Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός). Ακραίος: Ντος Σάντος (ΠΑΟΚ). Κεντρικός: Νίκος Σμαραγδής (Ολυμπιακός). Κεντρικός: Σωτήρης Πανταλέων (Παμβοχαϊκός). Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός). Μόλις βραβεύθηκε ο Δημήτρης Καζάζης ως κορυφαίος προπονητής!

Ωρα 20:15  Συνεχίζονται οι βραβεύσεις. Μετά τους διαιτητές, ο κ. Αυλίδης της Νίκης Αιγινίου. Η ομάδα του Ντόναλντ Ντακ συμπλήρωσε 30 χρόνια από την ίδρυσή της. Στο μεταξύ, σε λίγο θα παρουσιαστούν επίσημα τα ρόστερ όλων των ομάδων της Volley League, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Παντελής Λώλης αλλά το ThrakiSportS ήδη ανέβασε σχετικό θέμα με το ρόστερ του Εθνικού, όπως και επισήμως θα παρουσιαστεί σε λίγη ώρα.

Ωρα 20:20  Μόλις ο Παντελής Λώλης ως… άλλος Τάκης Αρνιακός, παρουσιάσε τον χάρτη του πρωταθλήματος της Volley League. Μόνο ποθ η Αλεξανδρούπολη ήταν ψηλά, είχε κοπεί λίγο από τον χάρτη και τον Εθνικό τον ξέχασε. Χρειάστηκε να φωνάξουμε εμείς από κάτω, μαζί με τον Μάριο Γκιούρδα για να την αναφέρει την πρωτεύουσα του Έβρου. Που να είχαμε και την ορεστιάδα!

Ωρα 20:22  Μόλις κλήθηκαν ο Μάριος Γκιούρδας και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στο βήμα, δυο ιστορικές μορφές του ελληνικού βόλεϊ. Σε πρώτη φάση κουβεντούλα με τον Παντελή Λώλη, αλλά φανταζόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί λίγο και στην κλήρωση.

Ωρα 20:25  Ωρα κλήρωσης. Ανακοινώνεται αυτό που μας είπε ο Τζίμας πριν, ότι θα έχουμε κλειδαρίθμους ώστε οι τέσσερις πρώτοι να συναντηθούν μεταξύ τους μετά την πέμπτη αγωνιστική. Μίνι κλήρωση, μίνι ορισμός δηλαδή.

Ωρα 20:27  Στο νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει 12 Οκτωβρίου 2013  θα αγωνιστούν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, Α.Σ. Άρης, Α.Ο. Κηφισιάς, Γ.Σ. Λαμία, Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός Α.Ο., Γ.Ε. Παναχαϊκή και Α.Ε.Κ.

Ωρα 20:28  Μόλις παρουσιάστηκε ο Εθνικός. Πιο πριν έγινε η μίνι παρουσίαση Ολυμπιακού, Παμβοχαϊκού και ΠΑΟΚ. Το 3, το 6, το 9 και το 12 τα νούμερα των κλειδαρίθμων. Ο Τριανταφυλλίφης τράβηξε Εθνικό (Μουστακίδη είπε ο Λώλης) και ο Μάριος Γκιούρδας το Νο 9. Ο ΠΑΟΚ παίρνει το 12. 

Ωρα 20:35  Στην Θεσσαλονίκη ξεκινά ο Εθνικός. Με τον Άρη αντίπαλο. Βγαίνουν τα νούμερα και αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που έγινε γνωστό. Σε ένα μήνα από τώρα!

Ωρα 20:37  Εθνικός – Παναχαϊκή την δεύτερη αγωνιστική. Και Φοίνικας – Ολυμπιακός! Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην τρίτη αγωνιστική! Τέταρτη αγωνιστική Εθνικός – ΑΕΚ. Στην πέμπτη αγωνιστική Παναθηναϊκός – Εθνικός. ΠΑΟΚ – Εθνικός την έκτη. Εβδομη αγωνιστική Εθνικός – Λαμία. Ογδοη Φοίνικας – Εθνικός. Εθνικός – Νίκη την 10η. Κηφισιά – Εθνικός και ντέρμπι αιωνίων την 11η και προτελευταία. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός την 12η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!

Ωρα 20:41  Ολοκληρώθηκε η κλήρωση, αρχίζουν οι δηλώσεις των προπονητών.  Τελικά, τον Βαγγέλη Περρή δεν τον είδαμε, αντ’ αυτού Μάριος Γκιούρδας και Μιχάλης Τριανταφυλλίδης. Ανακοινώνεται και καταχειροκροτείται η νίκη της Εθνικής Μπάσκετ επί της Ισπανίας. Για το τέλος ένα χειροκρότημα για τον Νίκο Σαμαρά. Και πάμε πλέον για ρεπορτάζ και δηλώσεις…

Ωρα 20:55  Ο Σάκης Μουστακίδης εμφανίστηκε μάλλον ευχαριστημένος που ξεκινά εκτός έδρας μεν αλλά με το πιο κοντινό ταξίδι δε, στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Προβληματισμένος ο Γιάννης Τζίμας αλλά και ο Σάκης Μουστακίδης από την τρίτη αγωνιστική, που ο Εθνικός θα παίξει με το Βραχάτι στην Κορινθία. Το ματς αυτό θα είναι ανάμεσα στα δυο ευρωπαϊκά με την Σκρα, ο Εθνικός σαφώς και θα προτιμούσε εντός έδρας παιχνίδι τότε και όχι μακρινό ταξίδι.

Ωρα 21:10  Εχει στηθεί και ένας ωραίος μπουφές έξω από την αίθουσα και έχουν σχηματιστεί πολλά πηγαδάκια. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ. Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε το live, αλλά μείνετε μαζί μας για πολλά ρεπορτάζ και παρασκήνια…