Φιλική επικράτηση του ΓΑΣ επί της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–   Στο πρώτο του φιλικό για την νέα αγωνιστική περίοδο, έστω και αν αυτό δεν ανακοινώθηκε ποτέ, ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε της συμπολίτισσας Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με 73-51, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. 

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο paratiritis-sports και το ρεπορτάζ του Βασίλη Στοακη, που ως βοηθός προπονητής της ΑΕΚ θα έχει καλή εκτίμηση των πραγμάτων,  το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΓΑΣ έκανε ο Δημήτρης Μασλαρινός, ο οποίος έδειξε μέρος από το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Νεοκλής Λεμονίδης σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και από την αποτελεσματικότητα των αθλητών του. Καλά στοιχεία έδειξε και η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, η οποία είχε σαφέστατα βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι στην Ξάνθη με αντίπαλο την Ασπίδα.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Μασλαρινός, Διαμαντίδης, Σταματέλος, Ντίνας, Μπεκρής, Μακρής, Πανταζής, Βελή, Στασινόπουλος, Χαλήλ.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπουής): Πισμίσης Θ, Θεοδωρίδης, Σιμάκης, Σκεμπής, Μουράτ, Σούρμπης, Ποτόλιας, Αποστόλου, Παπαγεωργίου, Τζερεφός, Χριστοφόρου, Πισμίσης Ν. , Μηντζαρίδης, Τερζίδης, Μπακυρτζής.