Οταν ο Βαρδινογιάννης κοιτά με αυστηρό ύφος τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης….

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η φωτογραφία που εντοπίσαμε στο sentragoal είναι καταπληκτική και αποδεικνύει αυτό που αναφέραμε την ώρα του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Λετονία: την παρουσία του πρώην ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Γιώργου Βαρδινογιάννη στα επίσημα του Σταδίου Καραϊσκάκη και μάλιστα τρεις σειρές πίσω από τους θρακιώτες παράγοντες της ΕΠΟ.

Δε νομίζουμε πάντως ότι το αυστηρό ύφος του “Καπετάνιου”, που δείχνει να κοιτά προς το μέρος του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη (κάτω αριστερά), απευθύνεται πράγματι προς τον κομοτηναίο παράγοντα, που την ίδια ώρα άλλωστε έχει πιάσει… ψιλή κουβεντούλα. Ούτε μάθαμε αν υπήρξε κάποια χειραψία, αν και διέρρευσε ότι ο Γ. Βαρδινογιάννης είχε ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε  κοντά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόσο ως… φίλαθλος, αλλά σαφώς και στα πλαίσια των συζητήσεων που υπάρχουν με τη διοίκηση της ΕΠΟ για την πώληση ή την ενοικίαση από την Ελληνική Ομοσπονδία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας, οι οποίες ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, καθώς οι Εθνικές Ομάδες πρέπει να φύγουν από τον Αγιο Κοσμά στο πλαίσιο των αναμενόμενων ιδιωτικοποιήσεων.