Απίστευτοι! Καί εκτίθενται κοροϊδεύοντας τους φίλους του βόλεϊ καί… πανηγυρίζουν για αυτό…

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε ξανά με αθλητικό siteτης περιοχής που αρέσκεται να… εκτίθεται, αλλά όταν πετάει σποντίτσες και ευθείς βολές σε βάρος του ThrakiSportS δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε. Ειδικά όταν προσπαθεί για άλλη μια φορά σκόπιμα να παραπλανήσει το αναγνωστικό κοινό της Θράκης.

Λοιπόοον. Όπως έγραψε ΠΡΩΤΟ στην Θράκη το ThrakiSportS, ο Εθνικός ΔΕΝ θα αγωνιστεί στον αγώνα της Πολωνίας με την Σκρα Μπελσάτοφ στην γιγαντιαία «Atlas Arena» αλλά στο «Hala Energia Belchatow». Εντούτοις, κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτοί ΠΡΩΤΟΙ είχαν την σχετική ενημέρωση, την οποία η ίδια η CEV και μέσω αυτής η ΕΟΠΕ και ο Εθνικός έμαθαν την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα, εμφάνισαν και ενεργό λινκ με αυτήν την… επιτυχία τους.

Είπαμε να κλικάρουμε και τι να δούμε; Ένα άρθρο του περασμένου Ιουνίου για την… «υπερδύναμη Σκρα Μπελσάτοφ» με λάθος το ρόστερ της ομάδας και απολύτως καμία αναφορά στο κείμενο για το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται. Υπάρχει βέβαια μια φωτογραφία, με την λεζάντα «το γήπεδο της πολωνικής ομάδας». Μόνο που εκεί δεν έχει την «Hala Energia Belchatow» αλλά την… «Atlas Arena» (δείτε παρακάτω, την δεύτερη εικόνα του φωτορεπορτάζ). Το θηριώδες γηπέδο δηλαδή που όλοι ξέραμε ως την περασμένη εβδομάδα ως έδρα της Σκρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απορία πρώτη: Από πού κι ως που λοιπόν, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και ότι ΠΡΩΤΟΙ (με κεφαλαία, όπως τονίζουν) είχαν ενημερώσει για την ευρωπαϊκή έδρα της Μπελσάτοφ; Δυο ημέρες μετά το ThrakiSportS ασχολήθηκαν, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των θεμάτων δηλαδή, ακολουθώντας το μότο «αυτό που έγινε χθες, σας το λέμε… αύριο, μεθαύριο, ίσως και πέντε μέρες μετά!».

Απορία δεύτερη: Είναι σίγουροι ότι η φωτογραφία που επέλεξαν για να συνοδεύσουν το θέμα τους για την αλλαγή της έδρας που φέρει τον τίτλο «Στο Hala Energia ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης», έστω και δύο ημέρες μετά την σχετική δημοσίευση του ThrakiSportS, είναι πράγματι από την «Hala Energia Belchatow»; Γιατί εμείς δεν είμαστε και τόσο σίγουροι. 

Απορία τρίτη: Δεν έχουν βαρεθεί να εκτίθενται συνέχεια παραπληροφορώντας τους αναγνώστες τους και από την άλλη να πανηγυρίζουν δήθεν «πρωτιές» που ΔΕΝ έκαναν; Και να πετούν σποντίτσες ότι η «Hala Energia Belchatow» κάθε άλλο ως «μικρό γηπεδάκι» μπορεί να χαρακτηριστεί; Ας δουν πρώτα τις πραγματικές φωτογραφίες του γηπέδου και αφού το συγκρίνουν με την «Atlas Arena», ας απαντήσουν!

Απορία τέταρτη: Δεν φροντίζουν καλύτερα να διορθώσουν τα χοντροειδή λάθη τους με τα οποία συνηθίζουν να εκτίθενται στους αναγνώστες τους, όπως πχ για να αναφέρουμε κάτι πρόσφατο, με το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ, όπου επί πέντε μέρες εμφανίζουν ότι το ίδιο ζευγάρι ΓΑΣ Κομοτηνή – Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατά παγκόσμια πρωτοτυπία θα αγωνιστεί και στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου και στην πρεμιέρα του δεύτερου αλλά και… στην τελευταία 26η αγωνιστική; Και να ήταν το μόνο λάθος! Απλά το αναφέρουμε, γιατί αφορά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία το συγκεκριμένο site.

Απορία πέμπτη και τελευταία: Δεν καταλαβαίνουν ότι κάθε άλλο παρά καλό τους κάνει να εμφανίζεται άτομο που δηλώνει ταυτόχρονα ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ του συγκεκριμένου site αλλά και ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ στο βόλεϊ του Εθνικού; Δεν έχει πλάκα η δήλωση αυτή να γίνεται υπό μορφή σύστασης σε άγνωστο πρόσωπο, που όμως τυχγάνει… συνεργάτης του ThrakiSportS! Πόσο συμβατό είναι να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτές οι δύο ιδιότητες; Πόσο ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία μπορεί να κάνει αυτή η ιστοσελίδα, όταν η ιδιοκτησία της δηλώνει ότι έχει εργασιακή σχέση με συγκεκριμένη ομάδα της περιοχής; Μάλλον επιβεβαιώνει τα λόγια μας ότι κάθε άλλο παρά site της Θράκης είναι αλλά πρωτίστως της συγκεκριμένης ομάδας με ολίγον πασπάλισμα και από τις υπόλοιπες, οπότε ας μετανομαστεί σε ethnikosport.gr να τελειώνουμε. Αλλά και πόσο πιο πολύ εκτίθεται ο Εθνικός, όταν το Γραφείο Τύπου που έχει, όπως το συγκεκριμένο άτομο εμφανίζεται να δηλώνει βέβαια, υπογράφει άρθρα που βρίθουν λαθών και ανακριβειών ακόμα και για θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του Εθνικού;