Οι πρώτες εμπειρίες της Μάγδας Κεπεσίδου στη Νέα Ιωνία

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν σε σάλα και άμμο η 16χρονη διεθνής τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου θα αγωνίζεται, ως γνωστόν, τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Κυπελλούχου Ελλάδας Νέας Ιωνίας.

Η προετοιμασία της Νέας Ιωνίας ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και οι αθλήτριές της υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Το ThrakiSportS επικοινώνησε με την Αλεξανδρουπολίτισσα γκολκίπερ, η οποία μας μίλησε για τις πρώτες της εντυπώσεις από την προετοιμασία με τη νέα της ομάδα και για την προσαρμογή της στην Αθήνα.

Για το επίπεδο της προετοιμασίας και τους στόχους της ομάδας ανέφερε: Η προετοιμασία μας διαρκεί συνολικά τέσσερις εβδομάδες στις οποίες κάνουμε προπονήσεις πρωινές και απογευματινές. Άρα, βρισκόμαστε στα μισά αυτού του δρόμου. Από τις πρώτες κιόλας μέρες έχουμε μπει πολύ δυνατά στην προετοιμασία με δύσκολο και εντατικό πρόγραμμα. Το κλίμα στην ομαδα ειναι άψογο και η συνεργασία με τον προπονητή κ. Πένιοβιτς άριστη!!! Έχουμε θεσει τον πήχη ψηλα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε ετσι θα πετύχουμε τους στόχους μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο!!!

Όσο για το αν και πόσο προσαρμόστηκε στην Αθήνα, μετά την μετακόπισή της από την Αλεξανδρούπολη όπου έμενε κατά βάση ακόμα και την περσινή περίοδο που αγωνιζόταν στην Δράμα, η Μάγδα Κεπεσίδου σχολίασε: Είναι δύσκολα ειδικά στην αρχή αλλά έχω τις συμπαίκτριές μου σαν “οδηγούς” που με βοηθάνε σε ότι τις χρειαστώ.