Κρίμα ρε Ατρόμητε! Σπουδαίος αλλά και μοιραίος ο Δημ. Παπαδόπουλος…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Είναι κάποιες φορές που λέμε «πραγματικά… κρίμα». Στην περίπτωση του Ατρομήτου στο ματς με την Άλκμααρ αυτές οι δύο λέξεις αντικατοπτρίζουν ακριβώς την αλήθεια. 

Μπορεί οι Περιστεριώτες να πέτυχαν, πριν λίγο, μεσημέρι Παρασκευής και μετά από… δύο δόσεις, την πρώτη τους νίκη στην Ευρώπη αλλά το 0-2 δεν τους έφτασαν για να πετύχουν την επική πρόκριση στους ομίλους του Europa League. 

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με τον κομοτηναίο βοηθό Πάνο Γκουτσίδη πέτυχε δύο γκολ με τον Παπαδόπουλο (53’) και Καραγκούνη (74’). Ο Παπ είχε πετύχει και το γκολ στο 1-3 του πρώτου αγώνα, αλλά ήταν και ο μοιραίος που έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα της χθεσινής αναμέτρησης, που συνεχίστηκε σήμερα.

Στο ημίωρο που παίχτηκε είδαμε όμως έναν Ατρόμητο να παλεύει, να προσπαθεί, να έχει μέχρι και δοκάρι με τον Ναπολεόνι και φοβερές ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας, αλλά όλα αυτά δεν αρκούσαν. Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τους ομίλους, η Αλκμάαρ προκρίθηκε.

Εκτός φυσικά και αν γίνει δεκτή η ένσταση της ελληνικής ομάδας για υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδος στην χθεσινοβραδινή διακοπή εξαιτίας της περίφημης πυρκαγιάς.

Στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, στις δύο το μεσημέρι, θα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ από ελληνικής πλευράς και ο  Απόλλων Λεμεσού με τον ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο…