Ήδη με μείον τρεις ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αρχίζει με προβλήματα με τρεις ποδοσφαιριστές ήδη να μην υπολογίζονται. 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Εμπό στα πλευρά, ο οποίος διανυκτέρευσε μάλιστα στο νοσοκομείο Ξάνθης, θα στερήσει τον παίκτη από τον Πανθρακικό για περίπου τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο και ο Σαρακατσάνος, που ως αρχηγός επισκέφθηκε τον Εμπό στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να του μεταφέρει τις ευχές όλων των συμπαικτών του, έχει θλάση και θα είναι σίγουρα εκτός από το ματς της επόμενης αγωνιστικής. 

Ένα ακόμα πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο είναι όμως και ο Μακρυδημήτρης, που τραυματίστηκε στο μετατάρσιο (κάκωση) του αριστερού ποδιού στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του. 

Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του Πανθρακικού στο πρωταθλημα, ούτε τον μακρυδημήτρη αλλά ούτε και τους Εμπό και Σαρακατσάνο.

Ο μόνος που επιστρέφει και υπολογίζεται είναι ο Ντιόγκο, που είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Ελ Θράκικο, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα στο σύλλογο του Αγρινίου.