Οι νικητές του διαγωνισμού για το Ελ Θράκικο που κερδίζουν τα τέσσερα διαρκείας της Ξάνθης και του Πανθρακικού

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το Ελ Θράκικο, για επιπλέον τέσσερα διαρκείας, δύο για την Ξάνθη και άλλα δύο για τον Πανθρακικό. Για να τα κερδίσετε, οφείλατε απλά να κάνετε τρία πολύ απλά βήματα.

Πρώτον, απαραίτητα έπρεπε να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK. Δεύτερον, εφόσον φυσικά είχατε σπεύσει να κάνετε like, οφείλατε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Tρίτον, στο ίδιο e-mail θέλαμε να μας κάνετε και την πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, το “Ελ Θράκικο” ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό. 

Συνολικά 79 άτομα συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανθρακικό αναζητήσαμε λοιπόν όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν κάνει like στη σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτοί λοιπόν είναι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Αδαμίδης που κερδίζουν τα εισιτήρια διαρκείας της Skoda Ξάνθη καθώς και οι Αντώνης Σουρμελής και Ιωάννα Αρβανιτίδου που κερδίζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανθρακικού. Και οι τέσσερις νικητές είχαν κάνει ως πρώτη πρόβλεψη ότι το τελικό αποτέλεσμα του θρακικώτικου ντέρμπι Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός θα είναι 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους τέσσερις νικητές, μόνο ένας είχε συμμετάσχει και στον προηγούμενο διαγωνισμό, για τα vip εισιτήρια διαρκείας, που έτρεξε τον Ιούλιο και έληξε με νικητές του Χρήστο Βαρδικέλδογλου για την vip κάρτα διαρκείας της Ξάνθης, Τάσο Μεσινέζη για το vip διαρκείας του Πανθρακικού και Αθανάσιο Τόλιο για την gold card του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τις επόμενες ώρες η γραματεία του ThrakiSportS θα επικοινωνήσει με τους νικητές για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων τους ή του χρηματικού ποσού που έχει ήδη καταβληθεί, σε περίπτωση που ο νικητής έχει ήδη κάνει τις ενέργειες και έχει αγοράσει διαρκείας της αγαπημένης του ομάδας. Παράλληλα, το ThrakiSportS δηλώνει ότι θα συνεχίσει και με άλλους διαγωνισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν, όπου σε πολλές περιπτώσεις θα έχουν πλεονεκτήματα όσοι συμμετέχουν στους προηγούμενους. Ήδη τρέχει άλλωστε και ο διαγωνισμός για τη Novaενώ θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες με άλλα πλούσια αλλά και πρωτότυπα δώρα στο προσεχές μέλλον.

Τέλος, το ThrakiSportS καλεί όλους τους φιλάθλους της Θράκης που συμμετείχαν στους μέχρι τώρα διαγωνισμούς, να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να ενισχύσουν έτσι τις ομάδες της περιοχής μας, που τους έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Άλλωστε φέτος και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Θράκης κυκλοφόρησαν διαρκείας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, αναλογιζόμενες την γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε. Ωστόσο, για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, το ThrakiSportS κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα προσπαθήσει να δίνει εφεξής και μεμονωμένες προσκλήσεις για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων της Θράκης….