Ο Εμπό στο Νοσοκομείο! Τα τελευταία νέα για την υγεία του…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στο Νοσοκομείο Ξάνθης διανυκτέρευσε ο Πάπε Εμπό, που τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν λήξη του πρώτου ημιχρόνου του Ελ Θράκικο καθώς δέχτηκε σε εναέρια μονομαχία χτύπημα στα πλευρά με αποτέλεσμα να μείνει στον αγωνιστικό χώρο και με την βοήθεια του ασθενοφόρου να μεταφερθεί εκτός γηπέδου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού διανυκτέρευσε στην Χειρουργική Κλινική και θα εξεταστεί εκ νέου την Δευτέρα από τους γιατρούς ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Κομοτηνή. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί την Δευτέρα, το πιθανότερο όμως είναι να μείνει τουλάχιστον άλλη μία ημέρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης καθώς απαιτείται πλήρης ακινησία.

Ο Σενεγαλέζος μέσος που συνοδεύτηκε από το μέλος του ιατρικού επιτελείου, Αρούτ Πετροσιάν, πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όπως ενημέρωσε από το βράδυ της Κυριακής το ThrakiSportS. τα αποτελέσματα δεν ευχάριστα: η διάγνωση είναι σπασμένο και ραγισμένο πλευρό και εκτός μάχης για τους επόμενους αγώνες.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο εκ των αρχηγών του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος επισκέφτηκε τον συμπαίχτη του δίνοντας του κουράγιο αλλά και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση όλων των συμπαιχτών του.