Αντ. Λαδάκης: Πιστεύω ότι έγινε φάουλ, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την άποψη του πως η ισοπαλία στο παιχνίδι του Πανθρακικού με τη Skoda Ξάνθη θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα εξέφρασε ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος με δηλώσεις του στην κάμερα του Νovasports αλλά και μετά στη μεικτή ζώνη στάθηκε στα σημάδια βελτίωσης που έδειξε η ομάδα.

«Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία αλλά δυστυχώς σε μία ανύποπτη στιγμή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ θα έλεγα και αναγκαστήκαμε και εμείς να αλλάξουμε τα πλάνα αλλά και η Ξάνθη να γυρίσει πιο πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Σίγουρα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, δείξαμε σημάδια βελτίωσης παρότι ηττηθήκαμε. Θα  συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και ελπίζω να γίνουμε καλύτεροι και να παίρνουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο εκ των αρχηγών της ομάδας.

Για τη φάση του γκολ: «Θεώρησα και εγώ και ο Μακρυδημήτρης ότι υπήρχε φάουλ και αυτό είπαμε στον διαιτητή. Από εκεί και πέρα, δεν μου αρέσει να σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών και κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Κοιτάω πως θα γίνω και εγώ αλλά και η ομάδα καλύτερος για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος».

Για το πλάνο που είχε ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και όπως είδατε δεν κλειστήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, βγάλαμε κάποιες φάσεις όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δυστυχώς στα εκτός έδρας παιχνίδια αν δεν πετύχεις πρώτος τέρμα  για να μπορέσεις να το διαχειριστείς καλύτερα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Ξάνθη έκανε δύο ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Τζάνης δήλωσε: «Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε σε καμία στιγμή. Έγινε μία φάση στην οποία μείναμε με δέκα, χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα κρίσιμο λεπτό. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε, κάναμε κάποιες καλές προσπάθειες όμως δεν  καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα».

Για τα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι και στα δύο ματς είχαμε μία καλή εικόνα. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν παίρνουμε τους βαθμούς θα αξίζαμε να έχουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και στη Λιβαδειά και σήμερα, πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια. Με αυτό το πείσμα θα έρθουν τα αποτελέσματα και θα πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε».

Τέλος, ο Τζάνης συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι μετά το γκολ αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας όπως και η Ξάνθη. Δεν είχαμε την τελική προσπάθεια για να πετύχουμε το τέρμα της ισοφάρισης. Κρατάμε την προσπάθεια και το πάθος το οποίο βγάλαμε και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here