O Μπαργκάν κέρδισε πέναλτι, αυτό χάθηκε αλλά η Βέροια νίκησε τον ΟΦΗ του Δερμιτζάκη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας αναδείχθηκε νικητής στη θρακιώτικη κόντρα με τον Δερμιτζάκη του ΟΦΗ, αφού η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΟΦΗ.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός της Βασίλισσας του Βορρά κέρδισε πέναλτι μόλις στο 6ο λεπτό σε ανατροπή του από τον Ζβασίγια, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Μρντάκοβιτς.

Ωστόσ, μετά την αντικατάστασή του Μπαργκάν από τον Σεγούντο στο 64’, η Βέροια κατάφερε και σημείωσε τα δύο νικητήρια τέρματα με τον Μπεν τρία λεπτά αργότερα και τον Μρντάκοβιτς στο 82ο λεπτό, ο οποίος σημείωσε το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα μετά τα δύο της πρεμιέρας. 

Για τον ΟΦΗ του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη δεν αγωνίστηκε ο επίσης πρώην παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής Γιάννης Στάθης.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς (90+3’ Παυλίδης), Μπεν, Μπαργκάν (64’ Σεγούντο), Μρντάκοβιτς, Όστοϊτς
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο/70’ Γκαλέτι), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης