Όταν «η άνθρωπη του Ορφέα» ψάχνουν ομάδα για φιλικό…

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Μπαμπινιώτης δεν το παίζω, αλλά κάποιες βασικές γνώσεις ελληνικών τις έχω, αλλιώς δεν θα πέρναγα και τις πύλες του ΔΠΘ! Απαίτηση να έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ή και περισσότερες γνώσεις από μια ξανθιά σαν εμένα δεν έχω, αλλά να, υπάρχουν κάποια λάθη που είναι ανεπίτρεπτα.

Οι αστέρες της δημοσιογραφίας μας μου έχουν δώσει μια λίστα τοπικών sites να χαζεύω και να ψαρεύω ειδήσεις για τα θέματά μου. Φυσικά ψάχνω τζούσι θεματάκια, αλλά καμιά φορά ρίχνω και μια ματιά σε καθαρά ειδησεογραφικές αναρτήσεις. Κάπως έτσι, έπεσε το μάτι μου και στην αναβολή ενός φιλικού.

Η είδηση προφανώς βγήκε από το facebook του Ορφέα Ξάνθης, με τον οποίο οφείλω να διευκρινίσω ότι είμαι φίλη. Μέχρι εδώ καλά; Αλλά βρε άνθρωποι; Όποιος το έγραψε, δεν είδε ότι βγάζει μάτι αυτό το “η άνθρωπη του Ορφέα”; Και το λάθος το έκανε και στο άρθρο και στην κατάληξη του ουσιαστικού. Δις!  Για να μην αναφερθώ στο αυτό το “είχαι”, λίγο πιο πριν! Κόντεψα τα τυφλωθώ η άμοιρη.

Και αν πάθω κάτι… ζήτω που καήκατε! Ποιον θα έχετε να σας αποκαλύπτει όλες τις hot ιστορίες πέριξ των αθλητικών της Θράκης; Ε;;;

Φίλοι του Ορφέα: Εντολή Βερόνικας!! Να διορθωθεί άμεσα!!! Και απειλή: Τώρα που σας έμαθα και μιας και είμαστε φίλοι, θα σας παρακολουθώ στο facebook. Καλή σεζόν να έχετε (είστε άλλωστε και πρωταθλητές). Θέλω να ελπίζω ότι αυτή ήταν απλώς μια ατυχής στιγμή…