Σοκ στον Πανθρακικό! Ενα μήνα εκτός ο Σαρακατσάνος!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Πολύ σοβαρός αποδεικνύεται τελικά ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας του Πανθρακικού Αχιλλέα Σαρακατσάνου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, αφού οι ιατρικές εξετάσεις απέδειξαν ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού.

Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς η ενόχληση στον τένοντά του που αισθάνθηκε στην φάση του 17′, και έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Γάλλο Μαξίμ Ζος, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Ετσι και αλλιώς, ο Άκης Μάντζιος δεν τον υπολόγιζε για το ντέρμπι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, αλλά πλέον θα απουσιάσει και από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπορέσει να επανέλθει στο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, στο πρώτο μετά την διακοπή για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας.

Ο Σαρακατσάνος δεν είναι όμως ο μόνος παόκτης που δεν υπολογίζει ο Μάντζιος για το ντέρμπι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάγια. Απών θα είναι φυσικά και ο Ντιόγκο που είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά αυτή τη φορά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αποστολή ο Μίκουλιτς, που είχε μείνει εκτός στην πρεμιέρα της Λειβαδιάς.