Στέφενς: Νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας

Aνταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στη σημασία της σημερινής νίκης επί της Ξάνθης στο ψυχολογικό τομέα και στην ποιότητα της ομάδας του στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Η ομάδα θα πρέπει να μη χάνει την οργάνωσή της και να μην επηρεάζεται από τις απουσίες. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είχαμε διαστήματα που δεν παίξαμε καλά. Αντί μετά το 3-0 να κάνουμε passing game εμείς τρέχαμε με τη μπάλα. Ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα», ενώ για το ρόστερ σχολίασε: «Έχουμε πολλούς παίκτες. Σήμερα είδαμε ένα ματς όπου ο αντίπαλος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Ωστόσο έχουμε μία μεγάλη ομάδα σε αριθμό παικτών και αρκετή ποιότητα».

Mιλώντας για την απόδοση του Λούκας είπε: «Είναι ένας παίκτης από την ομάδα και έπαιξε όπως νομίζω ότι μπορεί να παίξει».
Για το αν είναι πρόβλημα οι πολλοί παίκτες τόνισε: «Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα. Ωστόσο οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες που ξέρουν να ανταποκρίνονται είτε είναι εντός αποστολής, είτε παίζουν, είτε είναι στον πάγκο. Ελπίζουμε πολλά παιχνίδια και όλοι θα χρειαστούν. Αν σταματήσουν να σκέφτονται επαγγελματικά, τότε θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την ήττα της Σάλκε από τη Βόλφσμπουργκ ανέφερε: «Είδα τον αγώνα της Σάλκε από την τηλεόραση. Αυτό δεν είναι σήμερα σημαντικό, από αύριο θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Σάλκε».

Για αυτό που του αρέσει περισσότερο από την ομάδα : «Μου άρεσε που παίζαμε με αυτούς τους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες αυτή η ατμόσφαιρα».