Ισόπαλη η θρακιώτικη κόντρα του Πλατανιά των Ουζουνίδη-Σιώπη με τη Βέροια του Μπαργκάν

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το θρακιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Πλατανιά των Εβριτών Μαρίνου Ουζουνίδη, Μανώλη Σιώπη και της Βέροιας του Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα της Κρήτης. Τα γκολ των Ναζλίδη και Γουνδουλάκη στο 30’ και το 43’ αντίστοιχα χάρισαν ένα σαφές προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο. Η Βασίλισσα του Βορρά δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και με δύο γκολ του Μρτάκοβιτς στο 63’ με κεφαλιά και στο 85’ με σουτ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για τον Πλατανιά του Αλεξανδρουπολίτη Μαρίνου Ουζουνίδη ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Εβρίτης Μανώλης Σιώπης μπήκε ως αλλαγή στο 65’ στη θέση του Στόλερ, ενώ για την ομάδα της Ημαθίας ο ιδιαίτερα κινητικός Ξανθιώτης Μπαργκάν αγωνίστηκε για 57 λεπτά, αφού αντικαταστάθηκε από τον Καλτσά.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερνάτες, Ράφαελ, Αγκιλέρα (87′ Γιακουμάκης), Στόλερ (65′ Σιώπης), Μοράλ (78′ Πόποβιτς), Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης
ΒΕΡΟΙΑ (Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Βεργώνης (61′ Παυλίδης), Τραπ, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Χούλιο (68′ Μάνος), Μπαργκάν (57′ Καλτσάς), Μπεν, Μρτάκοβιτς