Ο Θρακιώτης οπαδός της Σταντάρ που υποστήριξε την Ξάνθη!!!

Αποστολή στη Λιέγη: Μελίνα Ντισλιάν

–   Καθώς πέρασαν μερικές μέρες και συνήλθαμε από το ταξίδι – αστραπή στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό της Ξάνθης με την Σταντάρ, αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί συναντήσαμε και έναν οπαδό της ομάδας της Λιέγης που ωστόσο κατάγεται από την Θράκη και στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης «πρόδωσε» τον αγαπημένο του βελγικό σύλλογο για να υποστηρίξει την ομάδα της πατρίδας του!

Ο λόγος για τον Στέφανο Τεμπελάκη, Έλληνα ομογενή, που βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία στο Βέλγιο, μένει μόνιμα στις Βρυξέλλες και τυγχάνει χοροδιδάσκαλος στον Σύλλογο Θρακιωτών Βελγίου. Μπορεί η καταγωγή του να μην είναι από την Ξάνθη αλλά από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το Ασημένιο του Διδυμοτείχου, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σταθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο πλευρό της ομάδας της Θράκης, με κασκόλ και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα αξεσουάρ.

Όπως μας είπε, ο Στέφανος γεννήθηκε το 1967 («όπως και ο ΑΟ Ξάνθης», όπως ο ίδιος σχολιάζε χαμογελώνταςι). Εχει τρία παιδιά, δύο αγόρια 17 και 13 ετών και μια κόρη 7 χρονών. Βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να σπουδάσει και έμεινε εκεί από το 2001 για να δουλέψει.

«Είμαι οπαδός της Σταντάρ Λιέγης και κάθε εβδομάδα κάνω 130 χιλιόμετρα να πάω γήπεδο εντός και εκτός. Όπως είναι λογικό, ήρθα και στον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά αυτή τη φορά τη φορά υποστήριξα την Ξάνθη. Δεν θα το έκανα για άλλη ομάδα, αλλά ήμουν με την Ξάνθη γιατί είμαι Θρακιώτης και είμαι υπερήφανος για αυτό», μας είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τεμπελάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here