Στη Λαμία για τρίτη φορά ο Ριζόπουλος!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Στη Λαμία θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του ο 29χρονος Σερραίος ακραίος Δημήτρης Ριζόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2006-07 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, από όπου αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας αναφέρει:
Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει για… τρίτη φορά στον ΓΣ Λαμίας ο Δημήτρης Ριζόπουλος. Ο Σερραίος ακραίος άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Λαμίας. Ήταν αρχικά η σεζόν 2005-06 και, στη συνέχεια, η σεζόν 2009-10. Ο Ριζόπουλος έχει γεννηθεί στις 26 Αυγούστου 1984, έχει ύψος 2.01 και 70 διεθνείς συμμετοχές.
Ο Δημήτρης Ριζόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για τρίτη χρονιά στην ομάδα του Γυμναστικού. Με τη διοίκηση και, κυρίως, με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Καρβούνη, έχω άριστες σχέσεις και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε άλλη μια χρονιά. Πολύ σημαντικό ρόλο, επίσης, για την επιστροφή μου έπαιξε το ότι προπονητής για τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, με τον οποίο είχαμε δύο πολύ καλές χρονιές στον Άρη. Εύχομαι με τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ελπίζω ο κόσμος της Λαμίας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να βλέπουμε σε κάθε αγώνα το γήπεδο γεμάτο.