Ο Νόλης στον πάγκο του Ορέστη Ορεστιάδας!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  O γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Δημήτρης Νόλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χρηστούδη στον πάγκο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Εβρου Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος επί σειρά ετών στην Α’ Εθνική με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ και της Καστοριάς, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι του 2003 στην Κοζάνη.

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανέλαβε αρχικά την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ στη συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων.Έπειτα πέρασε από τους πάγκους του Σταυραετού Συρράκου,του Αλμωπού Αριδαίας και των Τρικάλων.Στην αρχή της σεζόν 2010/11 ήταν βοηθός του Τζο Παλατσίδη στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ από τον Ιανουάριο του 2011 βρισκόταν μαζί με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η ομάδα της Ορεστιάδας ευελπίστει πως με το νέο τεχνικό θα επιτυχεί ό,τι δεν κατάφερε φέτος, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ Εθνική.