Από το Μπέλφαστ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ξάνθης

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Λίγες ώρες μετά την επιτροφή του από το Μπέλφαστ, όπου παρακολούθησε τη μεγάλη πρόκριση της Skoda Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης προήδρευσε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης. 

Η συζήτηση περιπτύχθηκε, πριν τη συνεδρίαση, στις εντυπώσεις του Δημάρχου από το ταξίδι στη Βορειοιρλανδική πόλη και τον αγώνα-θρίλερ της Skoda για το Europa League. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο xanthipress, ο Λάκης Στυλιανίδης εποδόθηκε στο Μπέλφαστ στο σπορ της φωτογράφησης με το κινητό του τηλέφωνο, που προφανώς ως τελευταίας τεχνολογίας λειτουργεί και σαν κάμερα.

Τι φωτογράφισε ο δήμαρχος; Τις… δημόσιες τουαλέτες! Μάλιστα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του Ηλία Βασιλούδη άνοιξε τις φωτογραφίες και τους τις έδειξε, με αποτέλεσμα αυτός να οαραδεχθεί ότι ακόμη και στη Βόρεια Ιρλανδία ο Δήμαρχος δουλεύει.

Αυτό πάντως εμείς δεν το καταλάβαμε… Αν είναι να πηγαίνει στα εξωτερικά με την Skoda και να κάνει τον… φωτογράφο, ας μας το πει να μην στέλνουμε άδικα τον Κυπριανίδη και το Thraki Photo Agency στην Λιέγη, εφόσον… μαθαίνουμε ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια…  (Πλάκα κάνουμε εννοείται, τον Μπάμπη δεν τον αλλάζουμε με τίποτα…)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here