Επιβεβαίωση! Από τον Πανθρακικό στην γερμανική Άαλεν ο Δημητριάδης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Επιβεβαιώθηκε πλήρως το προ μηνός ρεπορτάζ του ThrakiSportS και έτσι έπεσαν οι υπογραφές και ανήκει και επίσημα στην γερμανική Άαλεν ο 17χρονος μέχρι πρότιμος παίκτης του Πανθρακικού Μιχάλης Δημητριάδης.

Ο Δημητριάδης είναι ένα ακόμα Ελληνόπουλο που μεταναστεύει στη Γερμανία προκειμένου να αναζητήσει τη τύχη του σε μια σαφώς πιο ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα από την δική μας.

Ο Δημητριάδης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα Νέων της Ααλεν, καθώς πλέον και τυπικά δόθηκαν τα χέρια και έπεσαν οι σχετικές υπογραφές στο δελτίο του.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 του Πανθρακικού, ξεκινά άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, την φανέλα της οποίας θα φορά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος του είναι να προσπαθήσει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο επαγγελματικό ρόστερ, διεκδικώντας τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Αλλωστε οι γερμανοί είναι φημισμένοι για την αξιοκρατία τους ειδικά στους νεαρούς παίκτες.

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ομάδας θα παρακολουθεί και την τελευταία τάξη του γερμανικού λυκείου, καθώς λόγω ηλικίας δεν είχε ολοκληρώσει το σχολείο στην Ελλάδα. Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Δημητριάδης με τον διευθυντή των τμημάτων υποδομής της Άαλεν Χόλγκερ Χάντεκ. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΑΛΕΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ