Εσπασε τα δοκάρια ο Πανθρακικός απέναντι σε ομάδα Γ’ Εθνικής Βουλγαρίας

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Βουλγαρία έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πανθρακικός αντιμετωπίζοντας την Septemvri Simitli, μια ομάδα που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας της Βουλγαρίας αλλά υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Νίκησε με 1-0, αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι… έσπασε τα δοκάρια, αφού οι ποδοσφαιριστές του τα σημάδεψαν τέσσερις φορές!

Μετά τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε απέναντι στην Pirin και Bansco, η ομάδα της Κομοτηνής διασταύρωσε τα ξίφη της και με την Simitli, σε ένα παιχνίδι που λόγωτ της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου ήταν ευκαιρία για να δοκιμάσει ο Ακης Μάντζιος νέα σχήματα και παίκτες. Ήταν το τελευταίο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους καθώς η ομάδα της Κομοτηνής επιστρέφει στη βάση της το πρωί του Σαββάτου. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες καθώς το Σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνει κάποια αγωνιστική υποχρέωση. Το ραντεβού όλων έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο. 

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι ο Πανθρακικός σε ακόμη ένα παιχνίδι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας κάτι που του επέτρεπε να είναι απειλητικός και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Βουλγάρων. 

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έδωσαν ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο με την ατυχία καθώς σε 4 περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Την αρχή την έκανε ο Τζάνης στο 7ο λεπτό, την σκυτάλη πήρε ο Μίκουλιτς στο 19ο λεπτό, το κακό τρίτωσε με τον Ζεκίνια στο 24ο λεπτό και ο Κάσες είχε την ίδια κατάληξη με τους συμπαίχτες του 3 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές αλλαγές από τους προπονητές των ομάδων με αποτέλεσμα ο ρυθμός της συνάντησης να μην είναι το ίδιο υψηλός όπως στο πρώτο ημίχρονο. Παρά τις συνεχόμενες διακοπές αλλά και την κούραση ο Πανθρακικός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και οι κόποι ανταμείφθηκαν στο 50ο λεπτό με τον Χρήστο Τζάνη να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή, τον Ζεκίνια να εκτελεί το πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Ντενίζ Μπαϊκαρά στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους 2 εβδομάδες μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς. Μια επιστροφή που έφερε επιπλέον χαμόγελα στην αποστολή του Πανθρακικού.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Ντίογκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ρομέου, Τζάνης, Κάσες, Ζεκίνια και Πόποβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βρονταράς, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Ζδράβος, Μπαικαρά, Καθάριος, Μαμούτ και Τσανατσόγλου.