Αρχίζει το μπιτς βόλεϊ στον Άρδα, έρχονται Μέλισσες, Κότσιρας και Δρογώσης

Μεταδίδει από τον Άρδα ο Γιάννης Βαβαλικούδης

– Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι φετινές εκδηλώσεις της 19ης συνάντησης νέων στις όχθες του Άρδα στις Καστανιές, με τον απολογισμό του πρώτου διημέρου των εκδηλώσεων να είναι απολύτως θετικός τόσο σε επίπεδο προσέλευσης όσο και σε επίπεδο οργάνωσης.

Την Παρασκευή αρχίζει το τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργανώνεται σε άνδρες και γυναίκες από τον ΑΟ Ορεστιάδας ενώ σε επίπεδο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, τα κέφι συνεχίζεται αμείωτο με τους Στάθη Δρογώση και Γιάννη Κότσιρα να είναι το δυνατά ονόματα στην κεντρική σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται μέχρι και τη λήξη του Φεστιβάλ τα έκτακτα δρομολόγια που έχει προγραμματίσει το ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση του κοινού από και προς το χώρο της Συνάντησης Νέων. Ειδικά για τις βραδινές ώρες, λεωφορείο αναχωρεί από το σταθμαρχείο Ορεστιάδας στις 8.30, 9.30 και 10.30, ενώ στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στις 2 και στις 3 τα ξημερώματα υπάρχουν δρομολόγια επιστροφής προς Ορεστιάδα. Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο που γίνεται στις 3 τα ξημερώματα πηγαίνει μέχρι το Διδυμότειχο.  

Το σημερινό πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

10:00-14:00 & 16:00-18:00 Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών, Γυναικών, Παίδων – Ελλάδας, Τουρκίας, Βουλγαρίας. Διοργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας (ΑΟΟ)
12:00-13:00 Κολλάζ και ζωγραφική με τα παιδιά για τον εθελοντισμό, από το Κέντρο Αιμοδοσίας Αλεξ/πολης.
17:00-19:00 Εργαστήρι Κλασικού και Μοντέρνου Χορού από τον διακεκριμένο χορογράφο Ιωάννη Μαργαρώνη.
19:30-21:00 Nefes Δήμου Αδριανούπολης (Τουρκία): Παράσταση μοντέρνου χορού
21:15-01:15 Κεντρική Σκηνή
– Μέλισσες
– Γιάννης Κότσιρας και Στάθης Δρογώσης
– Pink Floyd Tribute (Σύλλογος Μουσικών & Φίλων Μουσικής “Δ. Αραμπατζής”)
01:30- …  Νησίδα
– Theodore JJJjj
– Οιωνός