Απέκτησε τον Πεχλιβανίδη του Κοσμίου ο Νέστος!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά  αγωνιζόντουσταν στην Θράκη θα έχει στο ροστερ του την νέα αγωνιστική περίοδο ο Νέστος Χρυσούπολης, που προχώρησε σε μία μεταγραφή «έκπληξη» με την απόκτηση του Ιορδάνη Πεχλιβανίδη.

Πέραν του Πεχλιβανίδη, ο Νέστος ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού μέσου Γιώργου Μιχαηλίδη από την Κ17 της Skoda Ξάνθη. Όμως το σημαντικό είναι ότι νη ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου έκανε το «κόλπο- γκρόσο» αποκτώντας τον πολύπειρο αριστερό μπακ- χαφ Ιορδάνη Πεχλιβανίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί και αυτός στην Skoda Ξάνθη στο παρελθόν.

Πλέον ο Νέστος έφτασε αισίως της 8 μεταγραφές και πλέον η ομάδα της Χρυσούπολης είναι στην αναζήτηση ακόμη δύο- τριών ποδοσφαιριστών για να συμπληρωθεί το ρόστερ, ενώ γίνονται και διαβουλεύσεις με τον προπονητή και την διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας.

Οι έως τώρα μεταγραφές του Νέστου είναι οι  Θωμάς Τσέκος (Ίασμος), Σωτήρης Ελευθεριάδης (Ηρακλής Νέου Ζυγού), Γαβριήλ Καμπουρίδης (Άρης Πετεινού), Πέτρος Σαρηγιαννίδης (Κ20 Πανθρακικού), Δημήτρης Αμουτζάκης (Τηλυκράτης Λευκάδας), Ιορδάνης Πεχλιβανίδης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Λευτέρης Ασλανίδης (Κεραυνός Πέρνης), Γιώργος Μιχαηλίδης( Κ17 Skoda Ξάνθη).

Αντιθέτως, δεν θα αγωνιστεί τελικά στον Νέστο ο επιθετικός του Ιάσμου Μιχάλης Κακουλίδης, που ενώ είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Χρυσούπολης προφορικά, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Κομοτηνή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για την άλλη Παρασκευή (2 Αυγούστου) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.