Θερινό καμπ Ενόργανης Γυμανστικής στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καλοκαιρινό camp που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, για τα αγωνιστικά τμήματα από 8 έως 19 Ιουνίου. Στο τέλος μιας δύσκολης, αλλά με πολλές διακρίσεις αγωνιστικής χρονιάς, το προπονητικό τιμ αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις συνδυάζοντας τεχνικά χαρακτηριστικά στην αίθουσα γυμναστικής, με ανάπτυξη φυσικών ιδιοτήτων, εκμάθηση βασικών χαρακτηριστικών στο κολύμπι και αθλοπαιδιές, στην παραλία του Απαλού.

Τα παιδιά  διασκέδασαν χαλάρωσαν και συγχρόνως κάλυψαν τις ανάγκες των προπονήσεων της θερινής περιόδου. Το camp εφαρμόστηκε πιλοτικά μόνο στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα με στόχο την επόμενη χρονιά να διευρυνθεί και στα τμήματα της μάζας. Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουλίου, διότι το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, λόγω της ιδιαιτερότητας του απαιτεί μικρό χρονικό διάστημα, αποχής.

Τα αγωνιστικά-προαγωνιστικά τμήματα θα αρχίσουν 19/08/13 την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 και αρχές Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές για τα τμήματα μάζας και γενικής γυμναστικής. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τέλη Αυγούστου.